Heimtextil, 11.- 14.1. 2012.


Heimtextil, međunarodni sajam tekstila održava se u Frankfurt-u na Majni od 11. do 14. januara 2012. Kao prvi trekstilni sajam u 2012. godini, Heimtextil predstavlja bogatsvo novih tekstila za opremanje enterijera u narednoj sezoni. Renomirane svetske kompanije prezentuju atraktivnu ponudu novih proizvoda. 



Heimtextil trend predstavlja dominaciju boja. Najavljena su i posebna predavanja međunarodnih dizajnera kao i spoja međunarodnih dizajn studija. Spoj enerijera i dekoracija u oblasti tekstila ima za cilj porast globalnog trenda u oblasti arhikteture, mode i dizajna. Heimtextil trend je širom sveta pokazatelj pravca za predstojeću sezonu.

Heimtekstil u Frankfurt-u, paralelno od prezentacija na sajmu, organizuje u okvir ”Heimtekstil ide grad” inicijativu u saradnji sa gradom Frankfurtom i udruženjem dekoratera. U subotu 14. januara 2012. u galerijama i javnim institucijama predstaviće tekstil u različitim oblastima života i kulturnih sfera. Na ovaj način korisnici mogu iskusiti deo sajma i dobiti vredne savete za ukrašavanje svojih domova.
Cena ulaznice za sajam 50 € za sve dane sajma, 43 € dvodnevna, 26 € dnevna (ulaznica za sajam omogućuje besplatan prevoz javnim saobraćajem u Frankfurtu). Estetski elementi, oblici materijala, šare i boje koje će biti prikazane na fascinanatan način osvetliće trendove iz različitih međunarodnih perspektiva. (uključujućih i modnih trendova).

Sajam organizuje Messe Frankfurt koji je vodeći sajam organizator sa  € 457 miliona, koji pored sajma tekstila organizuje i Sajam dekoracija.


Fotografije izvor Messe Frankfurt Exhibition GmbH


2 comments:

  1. Odlican blog...Pun informacija. Trud je trud. Cenim.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...