Srećna Nova 2012 Godina!!!


Okitili smo jelku pozitivnim mislima, vedrinom, radošću i prazničnom čarolijom... 







Verujte da dolazi bolja i uspešnija godina. Nemojte da propustite istančanu lepotu u svom životu. Probudite kreativni proces i radite ono što volite. Pripremili smo pored cestitke sa pozitivnim mislima i još dve čarobne praznične čestitke u saradnji sa grafičkim dizajnerom Marijom Đilas.



Marija Đilas je Master inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna. Osnovne studije je upisala 2005. godine na Fakuletu tehničkih nauka, na studijskom programu Grafičko inženjerstvo i dizajn. Master akademske studije drugog stepena je upisala 2008., a diplomirala je u julu 2011. Učestovala je honorarno u više projekata. Marija je mlada, talentovana i vrlo kreativna. Izuzetna čast je bila sarađivati sa njom. Poslovno možete kontaktirati Mariju putem email adrese: marija.djilas@gmail.com 

U novoj godini pokrenućemo koncept edukacije umetničkih veština, unapredićemo Školu šivenja kao i Kurseve šivenja, prikazivaćemo kao početničke nivoe tako i napredne šivenja i krojenja. Pratićemo dešavanja u modnoj i textilnoj industriji.
Uživajte u dočeku!!!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...